آموزشی, ترفند, جدیدترین اخبار

معیارهای انتخاب ماژول GPS

اندازه : گاهی اوقات، محصول شما در اندازه‌ای جیبی طراحی شده‌است. هرچند ماژول‌های GPS کوچک موجود هستند اما، کوچک شدن آنتن، بر روی زمان قفل( پیدا کردن ماهواره و اتصال به آن) و دقت تاثیر دارد.

نرخ به‌روز رسانی : نرخ به‌روزرسانی یک ماژول GPS بیانگر این‌ است که چقدر طول می‌کشد تا موقعیت جدید محاسبه و فرستاده شود. استاندارد اغلب دستگاه‌ها 1 هرتز یا یک بار در ثانیه است. در کاربردهایی که نیاز به سرعت بالایی نیست، این نرخ قابل قبول است. اما در کاربردهایی مانند استفاده در هواپیما، به نرخ داده بالاتری نیاز است. نرخ‌های 5 و 10 هرتز نیز با قیمت پایین در دسترس هستند؛ اما این نکته را باید در نظر داشت که، نرخ داده بالا، یعنی ارسال دیتای زیاد برای پردازشگر. بنابراین پردازشگر باید قادر به پردازش و مدیریت این حجم از داده باشد.

توان مورد نیاز : محاسباتی که در ماژول GPS صورت می‌گیرد، محاسبات سنگینی است و به همین خاطر توان زیادی مصرف می‌کند. علاوه بر این، برای محاسبه توان کل، باید توان مصرف شده توسط آنتن را نیز در نظر گرفت.

تعداد کانال : ماژول جی‌پی‌اس در ابتدای راه‌ اندازی نمی‌داند کدام ماهواره در دسترس قرار دارد. برای همین شروع به بررسی کانال‌های فرکانسی مختلف می‌‌کند تا ماهواره‌های موجود را شناسایی کند. هر چقدر تعداد کانال‌های یک ماژول جی‌پی‌اس بیشتر باشد، در زمان کمتری ماهواره‌های موجود را پیدا می‌کند. پس از جستجوی تمامی کانال‌ها و پیدا شدن ماهواره‌ها، برای صرفه جویی در مصرف انرژی، بقیه کانال‌ها خاموش می‌شود.

آنتن‌ها : بسیاری از ماژول‌های GPS از آنتن‌های سرامیکی استفاده می‌کنند. این آنتن‌ها طوری طراحی و ساخته شده‌اند که فقط فرکانس 57542/1 گیگاهرتز را دریافت کنند. تکنولوژی‌های دیگری برای آنتن وجود دارد اما به خاطر پیچیدگی مدارات تقویت‌کننده و فیلترها، هزینه تمام شده آن‌ها گران است.

دقت:ماژول‌های GPS مختلف، دقت‌های مختلفی دارند و هرچه دقتشان بیشتر شود، قیمت آن ها نیز بیشتر می‌شود. دقتشان از حدود 10± متر تا چند سانتی متر متغیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *