مهمترین کاربردهای ماژول چیست
ماژول های الکترونیکی در طیف گسترده ای از صنایع از جمله لوازم الکترونیکی مصرفی، خودرو، سیستم های کنترلی و بسیاری دیگر از مدارات الکترونیک استفاده می شوند. برخی از متداول ترین ماژول های الکترونیکی مورد استفاده عبارتند از:
ماژول های میکروکنترلر
میکروکنترلرها کامپیوترهای کوچکی هستند که برای کنترل بسیاری از دستگاهها مانند ابزارهای برقی، کنترل از راه دور، تجهیزات پزشکی و ماشین های اداری استفاده میشوند. آنها بسیار متنوع هستند و میتوانند برای انجام طیف گسترده ای از عملکردها برنامه ریزی شوند. در ماژول میکروکنترلر، امکاناتی مانند اوسیلاتور، حافظه، درگاه های ارتباطی، تغذیه، حفاظت ورودی و خروجی ها در کنار میکروکنترلر قرار می گیرد، تا یک ماژول پردازنده با کاربری آسان به وجود آید.
ماژول های حسگر
از حسگرها برای تشخیص و اندازه گیری خواص فیزیکی مختلف مانند دما، فشار و رطوبت استفاده میشود. اما معمولا خود حسگر برای به کارگیری نیازمند مدارات جانبی از قبیل تغذیه، کاندیشنینگ سیگنال خروجی و محفظه نصب است. ماژول حسگر معمولا تمامی این اجزا را در خود جای داده و کاربر میتواند به راحتی از آن در مدارات خود استفاده کند. این ماژول ها در طیف گسترده ای از برنامه ها، از جمله نظارت بر پارامترهای فیزیکی، اتوماسیون صنعتی و دستگاه های پزشکی استفاده می شوند.
ماژول های تغذیه
ماژول های تغذیه برای تامین تغذیه مدارهای الکترونیکی استفاده میشوند. طراحی، ساخت و تست یک تغذیه کارآمد و قابل اطمینان یک چالش بزرگ برای طراحان الکترونیک است. استفاده از ماژول های تغذیه مرغوب و معتبر این چالش را برای طراحان الکترونیک از بین می برد.
ماژول های تغذیه در طیف گسترده ای از کاربردها، از جمله لوازم الکترونیکی مصرفی، اتوماسیون صنعتی، و سیستم های خودرو استفاده می شوند.