ماژول چیست ؟
در پاسخ به ماژول الکترونیکی چیست باید بگوییم، ماژول های الکترونیکی واحدهای مستقلی هستند که برای انجام عملکردهای خاص در مدارهای الکترونیکی طراحی شده اند. آنها از ترکیبی از اجزای الکترونیکی مانند تراشه ها، مقاومتها، خازنها و ترانزیستورها تشکیل شده اند که در یک بسته واحد ادغام شده اند.
ماژول های الکترونیک دارای دو نوع ماژول های آموزشی و ماژول های تجاری هستند. از ماژول های آموزشی بیشتر برای یادگیری راه اندازی و استفاده از قطعات پیچیده و SMD استفاده میگردد، مانند هدربردهای آموزشی انواع میکروکنترلرها.
انواع پرکاربرد ماژول چیست؟
ماژولها یکی از مهم ترین گزینهها در لیست قطعات الکترونیکی هستند. اگر به این مباحث علاقمند هستید میتوانید مقاله «آشنایی معنی حروف روی برد الکترونیک» ما را در مجله لیون الکترونیک مطالعه کنید تا با به طور کامل با آنها آشنا شوید. ماژول های الکترونیکی در طیف گسترده ای از انواع و پیکربندی ها موجود هستند که هر کدام برای انجام عملکردهای خاصی در مدارهای الکترونیکی طراحی شده اند. برخی از رایج ترین انواع ماژول های الکترونیکی موجود در بازار عبارتند از:
ماژول های پاور:
این ماژول ها برای تنظیم و کنترل منبع تغذیه مدارهای الکترونیکی طراحی شدهاند. آنها در طیف گسترده ای از کاربردها، از جمله لوازم الکترونیکی مصرفی، اتوماسیون صنعتی، و سیستم های خودرو استفاده می شوند. این ماژول ها دارای انواع گوناگونی هستند، پاورهای کامپیوتر، ماژولهای مبدل DC/DC، ماژول های رگولاتور و بسیاری دیگر در این دسته بندی قرار می گیرند.
ماژول پاور
ماژول های سنسور:
این ماژول ها برای تشخیص و اندازه گیری خواص فیزیکی مختلف مانند دما، فشار و رطوبت طراحی شده اند. آنها در طیف گسترده ای از برنامه ها، از جمله نظارت بر محیط زیست، اتوماسیون صنعتی و دستگاه های پزشکی استفاده می شوند.